Se pare sănătos părului și evită aceste obiceiuri proaste

Se pare sănătos părului, spune el ușor, dar mai greu de realizat. de a utiliza sau de a nu utiliza aparatul de aer condiționat? Aplica sau nu se aplica ulei? Când vine vorba de parul tau, veți găsi tot felul de sfaturi.

 

Mamele noastre vor împărtăși generice mijloace, în timp ce dvs. de coafor, care vă poate recomanda ce este nou în centrul spa pentru păr: marocană ulei, consolidarea, fără ребондинга, printre altele. Cu toate acestea, primul pas în îngrijirea părului este dieta ta, și două dintre cele mai importante lucruri în dieta ta de Fier și proteine.

Citește mai mult: vă prezentăm aceste opțiuni pentru a păstra parul si arata superb

Încercați să includă produse bogate în fier, cum ar fi frunze verzi, pește, semințe de dovleac, fasole, năut, soia și cereale în mesele tale. Medicii presupun că ar consuma in jur de 12 mg de fier pe zi.

Aveți, de asemenea, nevoie de proteine, pentru că aceasta este ceea ce intareste parul. El include pline de proteine, care este, de asemenea, bogate în aminoacizi: cum ar fi branza, lapte, soia, linte, mazăre, quinoa și iaurt.

Cu toate acestea, tu ar trebui să ia orice tratament, vă asigurăm că evitarea acestor obiceiuri, puteți începe de mers pe jos pe traseu frumos de păr.

arata sănătos părului

Se pare sănătos părului, evitând acele acțiuni pe care le faci zilnic

Îngrijirea părului începe de la bază, ca și în cazul dumneavoastră de dieta. Curățarea sună pur și simplu, până când nu veți ști ce să faci mai multe lucruri în neregulă. Așa că lăsați obiceiurile proaste, pentru a avea o coama.

Toți ne dedicam timpul nostru părul, scurt sau lung, vopsit sau natural de îngrijire pentru el este o parte din rutina. Sunt idei simple, pentru a vă menține sănătoși, taie părul, pentru a evita repetarea de utilizare fier de călcat, printre altele.

Spălați-vă părul ca de obicei pentru noi, dacă acest lucru va fi făcut în mod incorect, va avea rezultate nedorite. Iată de ce am să vă spun ce obiceiuri trebuie să lase în urmă.

Clătiți-l cu apă caldă

Dermatologii recomanda a dus a fost de scurtă caldă sau apă rece, excesul poate usca pielea. Scalpul are nevoie de aceeasi grija, pentru a nu perturba de ulei, care se produce și menține firele de par de puternice pentru a preveni căderea lor.

Spălați-l cu produse care conțin sare

arata sănătos părului

În prezent, există opțiuni excelente de îngrijire a părului și de a face frumos, fără a recurge la substante chimice.

Sare, în special, usucă părul și slăbește, de aceea se propune ca șampon și balsam, care sunteți de cumpărare, au fost fără acest ingredient.

Alte obiceiuri pe care ar trebui să evite…

Dormi proaspete spala parul

Prost ideea de a dormi cu părul umed, nu numai pentru a crește probabilitatea de raceala. Puteți, de asemenea, deteriora coama, nu se usuca in mod natural.

Dacă îndrăznești spălați-vă părul, târziu în noapte, uscați-l pentru câteva minute, altfel face acest lucru în dimineața. În acest caz, vă împiedicați-l deprecierea sau pierderea de formulare.

arata sănătos părului

Utilizarea fierului de călcat cu părul umed

De fum și de sunet, care face contact fierul de călcat de păr, spun totul. Acest lucru poate arde parul, lăsând în subsidiar să-l taie, pentru ca el a devenit din nou sănătos.

Nu periati parul uscat

Periati parul ud cu prudență extremă, pentru că el este fragil și predispus la rupere. Și în aceste condiții a crescut și mai mult, atunci când părul este uscat.

Ia larg fel. Fă-o de la radacini pana la varfuri a parului, cât mai încet, până când acestea sunt umede. Momentul perfect: în timpul sau după duș.

Prin schimbarea dvs. de obiceiuri mai sănătoase, va fi capabil de a îmbunătăți în mod semnificativ aspectul parului.

La rândul său, este important să taie părul la fiecare câteva săptămâni pentru a scăpa de aceste maro, aspru vârfuri.

Tăiați aproximativ 1/4 inch parului. Acest lucru este la fiecare 6-8 săptămâni, pentru a preveni creșterea split se termină vârfuri.