Pentru sănătate, diete de slabit

În societate, ca și acum, unul dintre aspectele care le plac majoritatea oamenilor este o persoană fizică. Cu toate acestea, există încă un lucru, că noi trebuie să aibă grijă în mod corespunzător luând în considerare sens, este starea de sănătate. Și de sănătate fizică.

Două elemente care se completează reciproc, ca două fețe ale aceleiași monede, dacă învățăm să mănânce în mod corespunzător. De pe această pagină vă vom arăta cele mai bune pentru sănătate, dieta pentru pierderea rapida in greutate și de a îmbunătăți sănătatea fizică, cât sunteți de sănătate.

Ce este necesar de a avea o dieta sanatoasa pentru slabit?

O dieta sanatoasa ar trebui să aibă toate elementele nutritive de care omul are nevoie pentru a organismului de a funcționa eficient și nu are nici o penurie de alimente. În plus, aceasta dieta trebuie să mențină greutatea ideala stabil, pentru că greutatea pe care o puteți trage, înseamnă sănătate la risc, care este.

În acest sens, cum pot fi sigur, unele dintre dietele pe care le oferim pe site-ul nostru ajunge la maximă capacitate, dacă acestea au loc într-o lungă perioadă de timp scurte, nu lungi, deoarece acestea sunt bazate pe uzura, în principal, din mai multe tipuri de produse, foarte specifice și sunt concepute pentru a acționa rapid în organism.

Prin urmare, secretul succesului dieta, pe care le vom studia, pe baza a ceea ce este dieta pentru a contribui, pe termen lung, dar care sunt efectuate în termenele reduse, a reușit să reducă câteva kilograme în cel mai scurt timp posibil și folosind doar produse naturale.

Mai târziu, în stadiile inițiale de dieta, este important pentru a le menține în timp și pentru a evita procedurile de lucru așezat, încercând să nu întoarcă kilograme, care a reușit să descarce… m-am Liniștit. Noi vă vom ajuta în orice fel de diete, care a încercat să-totul a devenit mai ușor.

Ce ar trebui să predomine în dieta ta? Ceea ce a fost sănătos sau în combinație, pentru a pierde in greutate?

Acest lucru este important și depinde de cine să întreb. Medic și mama ta, desigur, vă va spune că cel mai important lucru-este de a fi sănătos, și nu a adus nici un fel de probleme de sănătate. Modelele de top, la rândul său, spune că acest lucru este convenabil, pentru a petrece un pic de sănătate, în schimb, pentru a pierde in greutate si a avea un corp de zece.

După cum puteți vedea, depinde de cine vă întreb, va fi un răspuns sau altul. Care este părerea noastră? Ușor: în medie, în cadrul.

Nu este nevoie de a prezenta un risc pentru sănătate pentru pierderea în greutate, și nu trebuie să se teamă de a rămâne foame câteva zile pentru a pierde kilogramele de care aveți nevoie. Cazurile menționate mai sus, se bazează pe poziționarea te la extreme, iar extremele nu sunt bune.

Că pe ce se bazează dieta pentru slabit?

Trebuie să știți că există o mulțime de diete pentru slăbit, și cele mai multe dintre ele au câteva elemente comune, care se poate aprecia cu ochiul liber:

În primul rând, este o dieta bogata in proteine, deoarece organismul consumă grăsimi, proteine pentru producerea de energie, iar acest lucru se datorează faptului că ajută pierde in greutate.

În al doilea rând, conțin fructe și legume, nu numai pentru că contribuie la pierderea in greutate, dar pentru că sunt foarte sănătoase și pentru a compensa capacitatea de a „aduce corpul până la capăt” în anumite diete.

În cele din urmă, de grâu și cereale integrale sunt, de asemenea, sunt prezente în cele mai multe diete. Acest lucru se datorează faptului că acestea dau energia necesară pentru a petrece o zi cu o atitudine, și de a ajuta pentru stomac (ceva foarte necesar, de dieta, de exemplu, dieta Dyukana).

În general, dieta de slabit pe baza acestor trei tipuri de produse alimentare, deși în cazul în care, situate pe această pagină, am cautat unele ceva mai stricte, și, prin urmare, mai eficient. În secțiunea următoare veți vedea ceea ce sunt, și să cunoască toate detaliile.

Vrei să știi cum am trecut cu 72 de până la 50 kg pe termen scurt?

Acum, dragi cititori, vine cel mai bun! Fii cu mine 5 minute, și eu îți voi arăta, cum am reușit să scapi de 12 kilograme în cel mai scurt timp posibil.

L-am vazut (si am incercat-o) atât de multe diete pentru pierderea rapida in greutate în timpul vieții mele, că aproape și-a pierdut contul. Având în vedere că eu sunt o femeie, de 26 de ani, care a trecut deja printr-o sarcina, vă puteți imagina.

Unii au lucrat mai bine, alții mai rău, dar adevărul este că aproape nici nu s-a isprăvit convinge din mai multe motive:

Prea multe limitări: limitarea produselor alimentare, eliminarea altora și așa mai departe În viață nu a fost creat pentru a trăi în imposibilitatea de a mânca ceea ce vrei, nu-i așa?

Foarte agresive: unele au fost toate, în afară de sănătate, dieta, și m-au lăsat literalmente a făcut praf. Vreau să vă îmbunătăți aspectul, dar să nu fie în pat tiraj.

Sunt probleme de sănătate: mai multe diete pentru a pierde in greutate, cum se știe, Dyukana de finisare a afecta corpul. Am văzut oameni că el este bolnav din vina dieta sunt la fel de stricte ca și cele, inclusiv și eu.

Eu doar spun acest lucru pentru tine, pentru ca tu să știi că eu știu ceva despre diete, și acest lucru este, din păcate, femeile, avem tendința de a fi supraponderali, cu ceva ce nu este normal. Al naibii de genetica.

Dar bine, nu desfallezco. Așa că, mai departe, încercând să dieta, până când am găsit, că mi-a plăcut. Și nu numai asta, dar la mine funcționează fără probleme, despre care am vorbit anterior.

Aceasta dieta se numeste Dieta de 3 Săptămâni. Dar înainte de a vorbi despre ea, am să vă spun situația mea este un pic mai în detaliu.

Povestea mea

Am 26 de ani, sunt căsătorit (prea devreme, știu) și a trecut deja printr-o sarcina (micul meu Hugo 2 ani). Dupa sarcina am și eu foarte în formă, dar anul trecut m-am oprit purta destul.

Ceea ce înseamnă că cu a mea 1.60 înălțime, cântărește 72 kg Având în vedere că greutatea mea ideala 54, intrai mai departe.

În plus, i s-a desfășurat, ca de obicei: îmbrăcăminte a devenit nu entrarme, de fiecare dată, când m-am uitat în oglindă, nu mi-a placut, eu sunt domnul, de ce ar trebui să facă orice exercițiu, cel mai important, cum să meargă, și așa mai departe

Doar că mi-am spus: „trebuie să se așeze pe o dieta”. Dar nu am vrut mai devreme, așa că am început să caut pe Internet.

Și adevărul este că am găsit o mulțime de gunoi. Nu știu de ficțiune, care am văzut scris și numărul de prostii, care le-am citit, chiar și în reviste bine-cunoscute.

În cele din urmă, am intrat pe forum și am văzut o discuție de mai mult de 20 de pagini pe o dieta. M-am gândit că, dacă a spus despre ea că ar fi, așa că am început să citesc.

A vorbit despre o astfel de Dieta de 3 Săptămâni. Ei credeau că totul a mers destul de bine, ceea ce este o dieta sanatoasa, care a dat rezultate reale în 21 de zile și că nu a fost un clasic „, să mănânci corect și ar trebui să facă în fiecare zi”.

Am decis să încerc, pentru că a costat 47 de dolari, și am petrecut destul de multe produse care nu mi-a ajutat la nimic.

Și, în acest sens:

am

Eu va spun ce am făcut, și cum eu sunt în jos, așa să fie. De fapt, chiar se pare că am 2-3 ani mai puțin decât am de fapt 🙂

De ce mi-a plăcut mult, Dieta de 3 saptamani

Deși imaginile vorbesc de la sine, spun, mai mult sau mai puțin, pentru că mi-a plăcut ca aceasta dieta pentru pierderea în greutate.

În concluzie, un pic, aceasta Dieta de 3 Săptămâni-acest lucru nu este o dieta continuista că va fi nevoie de îndeplinirea în termen de câteva luni. Nimic din toate astea.

Mai degrabă, o dieta-este ca „Planul Express” a pierde acele kilograme de care corpul tau nu are nevoie. Și când spun Express-este foarte rapid, deoarece dieta invadează direct în grăsime corporală.

Când ei nu a fost tot cu mine, pentru că el a făcut o mulțime de diete, cum am spus înainte, dar rezultatele au fost atât de rapid, încât aproape nu a avut timp să se minuneze.

În fiecare zi, după măsura și calcula meu de grăsime corporală, văzut ca un procent scade si scade. Poate au fost zile în care nu am văzut, ca greutate, dar am observat că burta dispare, iar corpul a mers urmare, în general.

Pentru că acolo este focalizarea acestei diete nu constă în reducerea greutății corporale, dar și direct de a elimina de grăsime. De mult am greșit pesándonos în fiecare zi și a vedea rezultatele de acolo, atunci când ceea ce trebuie să facem este medirte și uite cum centimetri sunt reduse.

Dacă sunteți, ca și mine, că-mi place săli de sport și de a exercita, nu intrați în panică. Planul de 100%, pe baza, dieta și exercițiile fizice-acest lucru este ceva suplimentar. Evident, dacă sunteți un atlet, vă puteți îmbunătăți, dar nu este obligatoriu.

Am aproape nu a făcut exerciții la aceste 21 de zile ar trebui sa se implice 100% dieta. Numai eu rămân, mai mult sau mai puțin, o dieta ce spune autorul (Brian) și deja.

De a manca, de asemenea, nu a fost nimic neobișnuit, sau nu au putut cumpăra de la orice centru comercial, că este ceva important. Îmi amintesc încă unele diete, care au solicitat să cumpere produse rarísimos, că nu a văzut în viața mea (da-da, și ei au fost foarte scumpe!).

Scriind toate acestea, am început să simt, ca centru comercial vindeți un produs, dar că, atunci când ceva nu funcționează, îmi place, de a împărtăși și de a convinge pe alții, a încercat. Dacă ar fi fost așa… de ce un blog pe tema alimentației sănătoase? 🙂

După 21 de zile nu a vorbit de 5-10 kg de grăsime, că i-am promis dieta, dar da, am scos 4-5 centimetri în talie și stomac deranjat rutina lor de rău rutina de alimentare.

În plus, datorită dieta am învățat să mănânce mai bine. Pentru că pentru mine este important, nu au fost aceste 21 de zile Express, dar și în săptămânile următoare, în care este încă de a pierde în greutate și de grăsimi pe o bază permanentă.

Dieta are, de asemenea, lucruri care nu mi-a plăcut prea mult. Planul de exerciții fizice, nu mai bine, iar unele produse, pentru mine, personal, nu mi-a placut, dar nu este necesar. De obicei, există o mulțime de opțiuni de exerciții și, după cum am menționat deja, nu este necesar, dacă nu doriți să.

Cea mai bună parte este că, dacă nu te convinge, atunci puteți apela. Prietena, am citit primul capitol și nu a fost sigur (nu stiu de ce), și-au recuperat banii fara probleme. Dacă îmi amintesc corect, ai 60 de zile.

Dacă am putut, de ce nu va funcționa de la tine?

Poate fi de scris o bună perioadă de timp, cu privire la dieta, dar nu cred că merită. Dacă doriți să încercați, pur și simplu du-te la site-ul și de a cumpăra, de a uita unul de altul.

De mine, nimeni nu mi-a plătit pentru a vorbi, atunci nu ar avea ce să scrie, dar dacă am acest blog pentru a împărtăși aceste lucruri. Uită-te la dieta ta, și după metodă de testare, pentru a vedea cum funcționează.

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să lăsați un comentariu și voi răspunde fără probleme. Da, va fi ceva de spus, Brian (autorul), care mi-a platit salariul, cum ar trebui să fie, răspunzând la fiecare zi 😉

Lista de diete eficiente pentru slabit, pe care le veți găsi pe site-ul nostru

Sper că povestea mea ti-a placut! Deja, pentru a termina acest articol, aș dori să fac review la alte diete de slabit, despre care v-am vorbit pe blog-ul meu. Veți găsi, agresive dieta pentru pierderea rapida in greutate, ca o dieta dyukana, și alte, mai sănătoase și mai concentrat pe modificarea stilului de viata, de exemplu, dieta mediteraneană, plec de la tine din lista!

Dieta dyukana

Dieta dyukana se bazează pe consumul de cantitati mari de proteine în anumite perioade de timp, pentru că organismul va fi nevoit să consume grăsimi, cu scopul de a obține energie. Relativ durează primele zile, dar foarte eficient.

Dieta de anghinare

Dieta de anghinare se bazează pe ceva foarte similar cu cel precedent, pentru că de anghinare este, de asemenea, diuretic, atunci când acest lucru este extrem de mic de calorii.

Dieta paleolitica

Paleolitic dieta se bazează pe consumul de alimente, în încercarea de a se apropia cât mai mult posibil, așa cum au făcut strămoșii noștri din epoca de piatră.

Dieta cetogénica

Ketogenic dieta se bazează pentru a obține că organismul se apropie de starea de post, fie prin primirea prea mici cantități de alimente sau reducerea utilizării de muschi.

Dieta alcalină

Dieta alcalina se bazeaza pe consumul de alimente alcaline (legume, în principal), orientate spre respectarea dieta, care permite în același timp de a pierde în greutate și de a menține organismul într-o stare bună de sănătate.

Dieta atkins

Dieta atkins se bazează pe limitarea carbohidrati pentru a pierde in greutate rapid. Acest tip de dieta este foarte util pentru pierderea în greutate,

dar proporțiile de substanțe nutritive, cu totul opuse de faptul că Organizația Mondială a Sănătății recomandă, astfel încât faptele înainte de a-l executa.

Integrator proteic dieta

După cum sugerează și numele, integrator proteic dieta se bazează pe consumul de un procent ridicat de proteine. Este foarte eficient pentru pierderea în greutate și menținerea masei musculare, dar, de asemenea, consumul de proteine la aceasta dieta este mult mai mult decât se recomandă, prin urmare, trebuie să fie sub supravegherea unui medic.

Dieta perricone

Perricone dieta se bazează pe consumul de produse care ne întineresc din interior, cât de mare este valoarea de proteine și de produse cu indice glicemic scăzut. Spre deosebire de alte diete, aceasta iese în evidență fie foarte sănătos și echilibrat.

Dieta Pisica

Dieta pisica se concentrează pe pierderea rapida in greutate. Acest tip de dieta nu ar trebui să fie utilizate ca o metodă sigură și sănătoasă de slăbire.

Dieta individuală

Dieta banca se caracterizează prin contempla toate grupurile de produse posibile. Nu este o dieta, și reprezintă un model de alimentantación foarte cool.

Dieta cu ananas

Dieta cu ananas si carne de pui se bazează pe consumul de ananas în cantități mari, care, fie диуретик, contribuie la deshincharse și elimina excesul de lichid din organism.

Dieta de puncte

Dieta de puncte bazat pe utilizarea de tabele de scor pentru produse alimentare, că poate să mănânce de toate, cu condiția ca suma totală să nu depășească sumele alocate.

Dieta fulgi de ovăz

Dieta de ovăz va fi capabil de a reduce greutatea între patru-cinci kilograme în doar o săptămână.

Dieta de mere

Dieta de mere se bazează pe consumul de mere în calitate de alimente, periodic, în timpul zilei”, pentru că satisface pofta de mancare, dar abia ajută la creșterea masei corporale.

Dieta

In dieta se bazează pe consumul de produse, ușor și ușor de digerat. Nu este o dieta pentru pierderea în greutate, dar, de asemenea acționează asupra stării de sănătate a tractului gastro-intestinal.

Dieta scardale

Dieta scardale se caracterizează prin dieta disoaciada că forța de proteine, care se bazează pe limitarea caloriilor, 1000 de calorii pe zi.

Foarte eficient pentru pierderea în greutate, dar poate avea consecințe neplăcute pentru sănătate.

Dieta pronokal

Dieta pronokal se bazează pe limitarea de glucide și creșterea de proteine ( peste nivelul recomandat ). Este foarte eficient pentru pierderea în greutate, dar este important să fie sub supravegherea unui medic.

Dieta mediteraneană

În feluri de mâncare dieta mediteraneană se bazează pe alimente sănătoase, echilibrate și diversificate, și este unul dintre modelele de alimentare sănătos lumea.

Dieta depurativa

Dieta depurativa se bazează pe aportul de alimente pentru a curăța organismul nostru. Nu vizează pierderea in greutate, curățare a organismului.

O dieta de detoxifiere

Dieta de Detoxifiere este îndreptată la detoxifierea organismului, în conformitate cu un meniu compus din legume, fructe și sucuri. Nu este recomandat pentru persoanele cu insuficiență hepatică sau renală sau la femeile gravide.

Dieta vegetariana

Dieta vengana este de a mânca alimente care nu sunt de origine.

Dieta vegetariana

În principiu, un vegetarian este o persoană care nu mănâncă carne, dar există o mulțime de opțiuni pentru a vă familiariza cu ele, vă recomandăm să citiți articolul nostru despre dieta vegetariana.

Dieta de lamaie

Dieta lemon se bazează pe limitarea alimentare aproape exclusiv cu lamaie pentru o perioadă scurtă de timp. Este o dieta foarte agresiv, dar, de obicei, dau rezultate într-un timp scurt.

O dietă săracă în calorii

Într-o dietă săracă în calorii este de a limita aportul de calorii, astfel că nu va fi atins minimă recomandată pentru om.

Dieta de hemostază

Dieta astringent este conceput în grijă de sistemul digestiv, din cauza bolii, cum ar fi diaree.

Dieta flatulență

Dieta pentru cresterea masei corpului, bazate pe cu totul consumate în cantități mai mari decât cea recomandată de proteine si carbohidrati. Aceasta dieta este ideala pentru persoanele care doresc să crească masa musculara.

Арбузная dieta

Арбузная dieta se bazează pe limitarea alimentare aproape numai pepene verde într-o perioadă scurtă de timp. Având în vedere agresivitatea, ojito cu ea.

După cum puteți vedea, pierde în greutate și să țină sănătos, o dietă echilibrată și nu poate fi în contradicție cu „puțin” sau „foamea”, principalul lucru-pentru a găsi potrivite produse. De asemenea, acceptabile în cadrul și sub stricta supraveghere a medicului ( ultima este esențială pentru diete stricte ), nu este periculos să păstreze o dieta, ceva mai stricte. Prin urmare, se recomandă că puteți pe site-ul nostru, veți vedea că noastre sanatoase diete pentru a pierde în greutate și de a alege unul care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastră.