Dieta de slabit 10 kg

Aceasta dieta de slabit 10 kg va permite să piardă în greutate rapid. În câteva zile veți observa pierderea în greutate și centimetri.

Dieta de slabit 10 kg

Iată dieta de slabit 10 kg rapid și eficient, că se află în lista celor mai cunoscute diete pentru slabit. În câteva zile va verifica pierderea în greutate și centimetri. Prietenii tăi vor observa imediat. Deși, poate, sunteți în căutarea pentru, cum să piardă în greutate într-o săptămână, dacă doar vrei să scapi de 3 sau de 4 kg, Dacă doriți să-și piardă mai mult, citiți mai departe !!

Dieta pentru a pierde 10 de kilograme, nu este pentru toată lumea

De fapt, aceasta dieta nu este potrivit pentru toată lumea. Are unele limitări, care trebuie să știți:

Este pentru oamenii care sunt supraponderali mai mult de 10 kilograme. Dacă aveți puțin sau nimic de excesul de greutate nu este de a continua aceasta dieta. Acest lucru va fi dăunătoare pentru sănătate. Pe această Pagină, puteți găsi alte diete pentru a pierde in greutate, mai puțin radicale.

Acest lucru este pentru oameni, în general, în stare bună de sănătate. Dacă aveți orice probleme de sănătate, ar trebui să se consulte cu medicul dumneavoastră înainte de a începe să se urmeze o dieta pentru a pierde 10 de kilograme de genul asta.

Poate doar continua timp de 7-10 zile. La aceasta dieta pentru o lungă perioadă de timp, acesta va fi dăunătoare pentru sănătate.

După cum știți, aceste restricții și având întotdeauna în vedere, că există, că a urma orice dieta, sub supraveghere de specialitate, vom prezenta dieta de slabit 10 kg

Saptamana de dieta pentru pierderea în greutate de 10 kg

Mulți oameni din lume sunt expuse la chirurgia plastică sau proceduri cosmetice pentru a arăta mai bine și a obține un trup, după cum doriți. Cu toate acestea, cu această dietă va fi capabil de a atinge obiectivul treptat. Acest lucru se datorează faptului că tratamentul pentru pierderea în greutate ar trebui să fie progresivă și nu de puternic pentru a nu perturba organismul nostru.

Este important ca tratamentul pentru slabit, o dieta care vă permite să piardă 10 kg nu este restrictivă, în general, nu provoacă oboseală și plictiseală. Acesta este unul dintre principalii factori pentru care oamenii, de obicei, lasă dietele pentru pierderea rapida in greutate.

Planul pentru pierderea in greutate 10 kilograme pe care le simțiți, combină în mod special, o varietate de produse alimentare pentru o dieta, cu ajutorul cărora se poate efectua o varietate de meniu pentru a schimba în termen de o săptămână. În unele cazuri, ați putea înlocui unele alimente cu altele de același număr de calorii. Puteți contacta articolul nostru o listă de 50 de mai multe alimente sănătoase.

Puteți însoți dieta ta anumite alimente pentru pierderea în greutate. Și acest lucru este foarte recomandat pentru a activitatea fizică, sau exerciții în perioada de timp care este necesară pentru a îmbunătăți rezultatele.

Dieta de slabit 10 kg eficiența lor se bazează treptat reduce cantitatea de calorii, în termen de 7 zile. Calorii au fost corect repartizate (în procente), ceea ce mărește cantitatea de proteine și de a reduce nivelul de lipide si carbohidrati, pentru a obține rezultatele dorite.

Cum se distribuie numărul de calorii pe 6 mese pe tot parcursul zilei, care va ajuta să nu moară de foame, așa că nu mănâncă fără înregistrare, și dacă puteți experimenta dorinta de a manca ceva, puteți include gustări, care pot fi fructe de sezon.

Puteți adăuga o infuzie de ceai rosu sau poleo (fara zahar, desigur) și, prin urmare, de a folosi proprietățile lor diuretice si de slabire.

Dacă după ce ați citit dieta aveți întrebări cu privire la pregătirea unor preparate sau despre modul de a face dieta, atunci și răspunsurile dieta de slabit 10 kg

Meniu pentru o saptamana de dieta pentru pierderea în greutate de 10 kg:

Săptămână Mic Dejun

În fiecare zi

1 ceasca de cafea cu lapte degresat, însoțit de fructe proaspete stația de

O Săptămână Mai Devreme În Dimineața

În fiecare zi

1 bucată proaspete, fructe de sezon, 200 ml de iaurt, smantana

Zi

Masa de prânz

1

150 de grame de carne de pui fara piele cu responsabilul pentru 100 de grame de piure de dovleac + fructe proaspete de sezon.

2

200 de grame de legume, aburit aliñadas + fructe proaspete

3

200 ml supă de legume dieta. Un panaș de legume, 3 linguri de orez și însoți cu fructe de stația de

4

200 ml supă de legume dieta. Un panaș de legume, 3 linguri de orez și însoțească fructe proaspete de sezon

5

200 g portie de paste cu bechamel dieta. 1 bucată de fructe proaspete stația de

6

200 ml supă de legume dieta. Un panaș de legume, 3 linguri de orez și însoți cu fructe de stația de

7

200 de grame de legume, aburit aliñadas + fructe proaspete

Săptămână De După-Amiază

În fiecare zi

1 ceasca de cafea cu lapte degresat, însoțit de fructe proaspete stația de

Zi Cina

1

150 de grame de pește la grătar sau pe o pereche, însoțit de morcovi rasi aliñada.

2

200 de grame de paste, vizitând cu rosii + fructe de sezon.

3

1 fructe proaspete (în funcție de sezon și se servește cu salată de linte cu legume aliñados cu o lingurita de lamaie si ulei vegetal, sare și piper după gust

4

150 de grame de pește la grătar sau pe o pereche, însoțit de morcovi rasi aliñada.

5

200 ml de supa de dieta este însoțită de o salată de fructe în sirop, cu o portie de jeleu dieta.

6

200 ml de supa de dieta este însoțită de o salată de fructe în sirop, cu o portie de jeleu dieta

7

1 bloc de ouă, spanac (de a găti cu ou), se adauga salata de rosii (3 rosii) + fructe proaspete.

Săptămână înainte de culcare

În fiecare zi

1 ceașcă de ceai cu lapte degresat

Mulți dintre noi la întrebarea cum de a găti supa dietetice. Iată o rețetă. Este celebra supa de quemagrasa.

Mod de preparare supa quemagrasas.

Mai aveți vreo îndoială? Aici există toate răspunsurile dieta de slabit 10 kg Ce este panaș legume?, cum de a găti bechamel dieta?, cum sa faci o tinctura cu lapte?,…

Diete de slabit – dieta pentru a pierde 10 kg

Cu un pic de efort, apoi, după o săptămână veți vedea rezultatele, și în curând vă puteți pierde 10 de kilograme. Și, dacă ați observat că dieta pentru tine este prea greu, puteți întotdeauna să se bazeze pe alte diete pentru a pierde in greutate, dieta pentru slabit 5 kg: dieta combină exerciții fizice și că puteți pierde 5 lire sterline pe săptămână.

Și cum ai spus mereu că veți mânca după ce a pierdut aceste kilograme nu se întoarcă înainte de a obține sau de a continua pierderea in greutate într-un mod sănătos? Ai nevoie de o dieta pentru a menține.